Saturday, June 25, 2016

FNG Again

I'm flying on the other side of the Chugach Mountains for the summer season. Valdez is more stunning than I had remembered. Eight-thousand foot peaks shooting right out of the sea, a proper port town and the largest tide-water glacier in Prince William Sound right next door.

It's the bottom of the totem pole for me (which is another one of the things whitey got wrong, the most important being is on the bottom so that you can look at it from eye level and the least powerful being is on the top and outta sight) this summer. That means the choice flights go to the guy that spent the winter in Valdez and that I probably won't fly the R66 cuz he needs hours in it to advance his turbine time. No biggie. I still have lots to learn about bouncing through the mountains without bouncing off them.

3 comments:

SabrinaGreen said...

Keep sharing such an amazing post. meet and greet Heathrow

Brooke Higgins said...

Thanks for sharing. valet parking luton

Unknown said...

Giải đáp những thắc mắc những thông tin trong cuộc sống về những điều đơn giản như uống vitamin E nhiều có tốt không ? à mà đa phần là những thứ linh ta linh tinh nói chung là có ai tìm kiếm thì có bài viết ví dụ như cũng có nhiều người tìm kiếm “cách thay bàn thờ thần tài mới” hay là những vấn đề về thực phẩm và thuốc uống chữa bệnh như nước lá đu đủ có hại không hoặc bạn có thể tìm hiểu về tâm linh gắn liền trong cuộc sống như thế giới tâm linh có hay không hoặc những thứ siêu hình mà không biết tìm câu trả lời ở đâu cách giải bùa ngải bùa ngải khi truy cập trang web chúng tôi bạn sẽ tìm thấy nhìu điều thú vị.